+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Veel beter dan een website

Beter online

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw onderneming.
Bel ons op +31 651 068 949 of gebruik ons contactformulier.

U wilt meer dan een website. U heeft gelijk. U heeft meer nodig dan een website om uw klanten op de hoogte te houden en nieuwe klanten te vinden. Wij bieden u veel meer dan de bouw van uw nieuwe website.

Beter compleet

Met ontwerp, redactie en bouw van uw professionele website en nieuwsbrief, ontwerp van uw sociale media (bijvoorbeeld: Linkedin, Instagram, Facebook etc.), domeinnaam en veilige hosting.

Beter herkenbaar

Door het ontwerp van uw website door te zetten naar een nieuwsbrief en uw sociale media is uw online presentatie herkenbaarder en straalt een en dezelfde ‘look & feel’ uit.

Beter deelbaar

Uw nieuwsbrief en sociale media zijn gekoppeld met uw website zodat bezoekers zich op kunnen geven als abonnee voor uw nieuwsbrief en pagina’s kunnen delen, ‘liken’ en ‘sharen’.

Beter vindbaar

Uw website staat optimaal ingesteld voor zoekmachines. Door de zoektermen en combinaties van zoektermen waarop u gevonden wilt worden en links te verwerken zoals het hoort.

Beter leesbaar

Uw website en nieuwsbrief passen zich automatisch aan het scherm van uw bezoeker aan. Van het grootste desktop scherm tot de kleinste smartphone. ‘Responsive’ heet dat.

Beter beveiligd

De hosting is prima geregeld. Met een secure aansluiting (https:// in plaats van http://) en een inlogprocedure die na drie foute pogingen op slot gaat en een virusscanner.

Beter beheersbaar

U leert in de basistraining hoe u zelf uw website en nieuwsbrief en sociale media beheert, uitbreidt en actueel houdt. Ook inbegrepen.

Beter betaalbaar

Prijzen beginnen bij €2750,- of 12 maandtermijnen van €229,25 (exclusief 21% BTW) all-in. U betaalt in twee gelijke delen of kiest voor afbetaling in 12 maandelijkse termijnen. Zegt u het maar.