+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Professionele website nodig?

Websites die ik heb gebouwd ziet u hier. Wilt u meer zien? Neem contact met mij op.

Al vanaf €2750*

De website past zich aan alle schermen aan, scoort hoog in Google, met een uniek ontwerp en vakkundig gebouwd in WordPress. Kies uit betaling in 2 gelijke delen (50% bij aanvang; 50% bij oplevering) of betaling in twaalf maandtermijnen.

Om er voor te zorgen dat uw klanten u vinden, verwerk ik de beste zoektermen in uw site. Heeft u social media accounts, zoals Linkedin, Facebook, Twitter of Instagram? Dan koppel ik die aan uw nieuwe site. Zodra uw nieuwe website of webshop gereed is, leer ik u de fijne kneepjes om zelf uw site of shop bij te houden en uit te breiden. De training is inbegrepen bij alle pakketten. Zit u daarna nog met vragen? Stuur uw vraag in naar de helpdesk. Reageer ik of een partner van MCRBV direct. Wilt u meer trainingen volgen? Samen met u stel ik een training samen. Persoonlijk en op maat.

Onderhoud uitbesteden of zelf doen

Als uw nieuwe website online is, kunt u zelf aan de slag of u kiest er voor om het onderhoud aan mij uit te besteden. Ik zorg er dan voor dat uw nieuwe site up to date blijft. Met nieuwe berichten en pagina’s, updates voor de software, controle op hacks, virussen en spyware, koppeling met uw sociale media en zoekmachine optimalisatie. Uitbesteden kan via een voordelig Marketing abonnement. U vindt er hier meer informatie over.

*Alle prijzen vanaf en exclusief 21% BTW.