+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Professionele website nodig?

Een website die zich aanpast aan alle schermen met één jaar domeinnaam en hosting, zoekmachine gereed en met sociale media.
Kies uit betaling van de hoofdsom in twee gelijke delen (50% bij aanvang; 50% bij oplevering) of betaling in twaalf maandtermijnen.

Het eerste jaar zijn de kosten voor hosting en domeinnaam inbegrepen. Vanaf het tweede jaar betaalt u €250 per jaar.

Om er voor te zorgen dat uw klanten u vinden, verwerken wij de beste zoektermen in uw site. Heeft u social media accounts, zoals Linkedin, Facebook, Twitter of Instagram? Dan koppelen wij die aan uw nieuwe site. Zodra uw nieuwe website of webshop gereed is, leren wij u de fijne kneepjes om zelf uw site of shop bij te houden en uit te breiden. De training is inbegrepen bij alle pakketten. Zit u daarna nog met vragen? Stuur uw vraag in naar onze helpdesk. Wij reageren direct. Wilt u meer trainingen volgen? Samen met u stellen wij een training samen. Persoonlijk en op maat.

marketing spreekuur-mcrbv-zeist

Onderhoud uitbesteden of zelf doen

Als uw nieuwe website online is, kunt u zelf aan de slag of u kiest er voor om het onderhoud aan ons uit te besteden. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe site up to date blijft. Met nieuwe berichten en pagina’s, updates voor de software, controle op hacks, virussen en spyware, koppeling met uw sociale media en zoekmachine optimalisatie. Uitbesteden kan via een voordelig Marketing abonnement. U vindt er hier meer informatie over.

Voorbeelden

Wilt u voorbeelden van websites die wij hebben gebouwd? Klik dan hier.
Wilt u meer voorbeelden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen putten uit meer dan honderd geslaagde projecten.

*Alle prijzen vanaf en exclusief 21% BTW.
**Beschikbare domein extensies: .nl, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info