+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Professionele website nodig?

Al vanaf €2750 alles inbegrepen

 
Een professionele website die zich automatisch aanpast aan alle schermen hebt u al vanaf €2750*. Inclusief 1 jaar domeinnaam** en hosting, zoekmachine gereed maken en koppeling met sociale media.Het eerste jaar zijn de kosten voor hosting en domeinnaam inbegrepen. Vanaf het tweede jaar betaalt u €150* per jaar.  

Vindbaarheid

Om er voor te zorgen dat uw klanten u vinden, verwerken wij de tien beste zoektermen in uw site.

Sociale media

Heeft u social media accounts, zoals Linkedin, Facebook, Twitter of Instagram? Dan koppelen wij die aan uw nieuwe site.

Onderhoud

Als uw nieuwe website online is, kunt u zelf aan de slag of u kiest er voor om het onderhoud uit te besteden.

Zelf bijhouden

Zodra uw nieuwe website of webshop gereed is, leren wij u de fijne kneepjes om zelf uw site of shop bij te houden en uit te breiden. De training van twee uur is inbegrepen bij alle pakketten. Zit u daarna nog met vragen? Stuur uw vraag in naar onze helpdesk. Wij reageren direct. Via de telefoon of via e-mail. Wilt u meer trainingen volgen? Samen met u inventariseren wij aan welke kennis u behoefte hebt. Dan stellen wij voor u een training samen. Persoonlijk en op maat dus. Met een trainingstarief van 25 euro per uur houden wij ook de kosten aangenaam.

marketing spreekuur-mcrbv-zeist

Onderhoud uitbesteden

U kunt het onderhoud ook aan ons uitbesteden. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe site maandelijks up to date blijft. Met nieuwe berichten en pagina’s, updates voor de software, controle op virus en spyware, koppeling met uw sociale media en zoekmachine optimalisatie.

Snel vaart maken of even geen extra mankracht nodig? U beslist. Met een STOP & GO abonnement kunt u van maand tot maand onze hulp bij- of uitschakelen. U vindt er hier meer informatie over.

marketing-zeist-mcrbv

*Alle prijzen vanaf en exclusief 21% BTW.
**Beschikbare domein extensies: .nl, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info

VRAGEN?

Als we niet al uw vragen hebben beantwoord, neem dan contact met ons op.