Professionele website nodig?

Al vanaf €2750 alles inbegrepen

 
Heb je een nieuwe website nodig? Een professionele website geschikt voor alle schermen heb je al vanaf €2750*. Dat is inclusief 1 jaar domeinnaam**, 1 jaar hosting, zoekmachine gereed maken, koppeling met social media, ontwerp & tekst en bouw.  
 

*Alle prijzen vanaf en exclusief 21% BTW.
**Beschikbare domein extensies: .nl, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info

professionele website-marketing-zeist-mcrbvDe domeinnaam en snelle en veilige (https://) hosting komen op jouw naam te staan. Jij bent dus eigenaar van je nieuwe website. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een bestaand e-mailadres. Bijvoorbeeld gmail of hotmail enzovoorts. Heb je die niet? Dan maken wij die voor je aan. Zo weet jij zeker dat jij de eigenaar bent van jouw nieuwe website of shop. Het eerste jaar zijn de kosten voor hosting en domeinnaam inbegrepen. Vanaf het tweede jaar betaal je €8,50* per maand.

 

Gevonden worden

Om er voor te zorgen dat jouw klanten jou ook vinden, zoeken wij uit welke zoektermen het beste voor jouw site werken en verwerken die erin. Heb je social media accounts, zoals Facebook, Twitter of Instagram? Dan koppelen wij die aan je nieuwe site.

Aan de slag Training & Uitgebreide helpdesk

Zodra je nieuwe website of webshop gereed is, gaan wij met je om de tafel. Je leert de fijne kneepjes om zelf je site of shop bij te houden en uit te breiden. De training is inbegrepen bij alle pakketten.
Zit je daarna nog met vragen? Stuur je vraag in naar onze helpdesk. Wij reageren direct. Via de telefoon of via e-mail.
Wil je meer trainingen volgen? Bij ons geen vaste trainingspakketten. Samen met jou inventariseren wij aan welke kennis je behoefte hebt. Dan stellen wij voor jou een training samen. Persoonlijk en op maat dus. Met een trainingstarief van 25 euro per uur houden wij ook de kosten aangenaam.

VRAGEN?

Als we niet al je vragen hebben beantwoord, neem dan contact met ons op.